Şehit Özkan ALTINOK Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerine gelişen dünyayı yakalama şansı vermek, çağdaş, özgüvenli ve yaratıcı bireyler yetiştirmek temel vizyonumuz olmuştur. Karacaören Ortaokulu olarak ; • Bilime dayalı, araştırmacı, gözlemleyen, sonucu yorumlayan, hipotez kuran öğrenciler yetiştirmek, • Saplantılardan uzak, gözlem ve sonuçlara dayalı bilimsel gelişmelerin; teknolojiye, topluma ve çevreye etkilerini sezen, bunları değerlendiren bireyler haline getirmek, • Öğrecilerimize çevreyi ve doğal kaynakları tanıma, sevme, koruma bilincini kazandırmak, • Yapacakları etkinliklerde bilgiye ulaşmaları, yaptıkları uygulamaları günlük yaşantılarına yansıtmaları için onlarla el ele çalışmak,kendini tanıyan,problemlerini tanıyıp, çevresine etkin bir şekilde uyum sağlayan, gizilgüç ve potansiyelinin farkına varıp kendini gerçekleştiren, • Sağlam kişiliği olan, sevgiyle davranan, çevresine duyarlı, paylaşmayı bilen bireyler yetiştirmek

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde, "yaşamlarını kazanmakta mahir, eleştirel düşünen, kendisine, ülkesine ve çağına sorumlu, yaşam boyu öğrenen, dürüst, kararlı, üretken, mutlu ve güvenli, kendi kültürünü özümsemiş ve farklı kültürlere anlayışlı" gençler yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: 08.10-14.30
Isınma: KALORİFER SİSTEMİ İLE ISINMAKTADIR
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05303204563 vs

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://karacaorenortaokul.meb.k12.tr

Adres - Karacaören Mahallesi Bozova/Şanlıurfa ŞEHİT ÖZKAN ALTINOK İLK/ORTAOKULU

Öğretmen :7
Öğrenci :84
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :300
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM YAPMAKTADIR

Yerleşim Yeri - KÖYÜMÜZ 210 HANEDİR. TOPLAM NÜFUSU 2000 CİVARINDADIR.KÖYÜN GEÇİM KAYNAĞI TARIM VE HAYVANCILIKTIR. ŞANLIURFA-ADIYAMAN KARAYOLUNA 6 KM MESAFEDE OLUP ATATÜRK BARAJINA 10 KM UZAKLIKTADIR.

Adres - Karacaören Mahallesi Bozova/Şanlıurfa ŞEHİT ÖZKAN ALTINOK İLK/ORTAOKULU

Ulaşım ŞAHSİ ARAÇLARLA SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ŞANLIURFA VE ADIYAMAN İL MERKEZİNE 60 KM-BOZOVA İLÇE MERKEZİNE İSE 26 KM UZAKLIKTA